banner1

Päätettyjä asioita

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015
 

Tukiaisten sukuseura ry

1.Sukuseuran tarkoituksena on koota laajalti yhteen Tukiaisten sukuun kuuluvat henkilöt ympäri Suomea. Hallituksen tavoitteena on laajentaa sukuseuran tunnettavuutta ja sitä kautta saada jäsenmäärä kasvamaan.

2.Sukuseuran toimintaa pyritään hoitamaan mahdollisimman pienin kustannuksin. Sukuseuran hallituksen jäsenille korvataan kokousmatkakulut ja mahdollinen ruokailu. Muuten hallituksen jäsenet hoitavat tehtäviään vapaaehtoisesti omien voimavarojen mukaisesti.

3.Sukuseura myy sukuseuran tuotteita. Sukututkimusta on saatavilla cd-levykkeenä 20 eurolla. Paperiversiota myydään 35 eurolla. Edelleen on saatavilla kaksipuolisia kortteja ja postikortteja sekä sukuseuran logolla olevia pöytästandaareja, sekä T-paitoja. Cd-levyistä tehdään lisäkopioita. Tilauksia voi tehdä suoraan netin kautta tai ottamalla yhteyttä puheenjohtajaan tai sihteeriin.

4.Sukuseuran jäsenmaksu päätettiin kesän 2014 kokouksessa säilyttää 20 eurossa. Sukuseuran taloudellinen tilanne on hyvä. Sukututkimuksemme laatija Hannu Tukiainen on luvannut jatkaa sukututkimustyötään. Vanhat valokuvat ja sukuun liittyvät tarinat digitaalisessa muodossa sekä Tukiaisten sukuun liittyvät lehtileikkeet ovat näin ollen tärkeitä tutkimustyön etenemiselle.

5.Toimintavuoden 2015 tärkein asia on sukuseuran nettisivujen uusiminen. Suunnitteilla on myös välivuositapaaminen.

6.Tiedottaminen jäsenille hoidetaan jäsenkirjeellä, joita lähetetään kaksi kertaa vuodessa. Jäsenkirjeet lähetetään paperiversiona, jotta ne menevät perille. Jäsenrekisteriä on päivitetty.  Kevään kirjeen mukana tulee jäsenmaksu ja vuoden lopussa toinen kirje. Sukuseuralla on omat kotisivut www.tukiaiset.fi. Puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet päivittävät sukuseuran sivuja. Sukuseuran jäsenillä on mahdollisuus lähettää puheenjohtajalle digitaalisessa muodossa materiaalia esimerkiksi valokuvia tai muita sukuun liittyviä kuulumisia.

7.Hallituksen toimesta muistetaan sukuseuran jäseniä heidän täyttäessään 70, 75, 80 ja 85 vuotta ja siitä eteenpäin vuosittain.

Hallitus on hyväksynyt toimintasuunnitelman 3.9.2014.


Tukiaisten sukuseura ry


 

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014

 

 

Etusivu

Ajankohtaista

Tuotteet

Kuvagalleria
 


Suvun historia

Hallitus

Päätettyä

Toimintakertomus

Yhteystiedot

Palaute